Menu

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos tarvitset automaattiseen tietojenkäsittelyyn kuuluvaa laitteisto- ja ohjelmistokonsultointia
– jos tarvitset ohjelmistojen suunnittelupalvelua
– jos tarvitset ohjelmistojen valmistuspalvelua
– jos tarvitset ohjelmistojan julkaisemispalvelua
– jos tarvitset tietokonepalvelutoimintaa
– jos tarvitset käsittelypalvelutoimintaa
– jos tarvitset tietokantaisännöintiä
– jos tarvitset konttorikoneiden korjausta
– jos tarvitset tietokoneiden korjausta
– jos haluat ostaa maahantuomiamme atk-laitteita
– jos tarvitset atk-laitteiden tukkupalveluja
– jos haluat vuokrata atk-laitteita
– jos etsit atk-laitteita, joissa on käyttöleasing-mahdollisuus
– jos oppilaitoksesi tai muu atk-koulutusta antava yksikkösi tarvitsee atk-koulutusta
– jos tarvitset atk-pohjaista tekstinkäsittelypalvelua
– jos etsit atk-alan vuokratyövoimaa
– jos tarvitset domain-nimen esimerkiksi päätteellä .fi, .com tai .net
– jos tarvitset ammattitaitoista www-sivujen suunnittelijaa sekä tekijää
– jos tarvitset sisältöpäivityksiä sivustollesi
– jos jo olemassa oleva sivustosi tarvitsee muokkausta joko rakenteen tai ulkoasun osalta
– jos tarvitset ammattilaista ylläpitämään ja päivittämään verkkosivujasi
– jos haluat vuokrata palvelintilaa
– jos sinulla on materiaalia, joka pitää muokata sähköiseen muotoon
– jos haluat hinta-arvion rikkoutuneen atk- tai konttorikoneesi korjaamiskustannuksista
– jos haluat tiedustella korjattavaksi toimittamasi atk- tai konttorikoneen tilannetta
tai
– jos tarvitset atk-alan konsultointia ja koulutusta, kuten atk-ajokorttikoulutusta, internetin käyttöön liittyvää koulutusta tai sähköpostin käyttöön liittyvää koulutusta.

Toimisto

Toimimme Helsingissä, mutta otamme pienlaitteita vastaan korjattaviksi postitse koko Suomesta. Toimistomme ja työpajamme sijaitsevat osoitteessa Tietokatu 58 A 4. Toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17, keskiviikosta torstaihin kello 9-18, perjantaisin kello 10-16 sekä lauantaisin kello 10-14. Toimistomme ja työpajamme ovat kiinni sunnuntaisin. Meille on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Raitiovaunun 98T pysäkki ”Tietokatu” sijaitsee vastapäätä toimistoamme. Bussit 87A, 89T, 99H sekä 105G tuovat sinut sadan metrin päähän toimistostamme, pysäkille ”Tietäjän reitti”. Kävele bussipysäkiltä pitkin Tietäjän katua mäkeä ylös, jolloin näet toimistomme mäen päällä. Jos tulet metrolla, lähin metroasema on Kampissa, josta voit hypätä joko bussiin 87A tai raitiovaunuun 98T. Jos tulet junalla rautatieasemalle, kannattaa jatkokulkuyhteydeksi valita bussi 99H tai raitiovaunu 98T. Jos tulet omalla autolla, voit pysäköidä autosi toimistomme edessä olevaan asiakkaille tarkoitettuun pysäköintiruutuun, jossa pysäköiminen on ilmaista kahden tunnin ajan parkkikiekkoa käyttämällä. Sovithan tapaamisen kuitenkin etukäteen! Sekä toimistolla että työpajallamme on kiireistä ja haluamme varmistaa, että pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla!
Voit soittaa meille toimistomme aukioloaikoina joko numeroon +358 697805 tai numeroon +358 496970. Jos palvelussamme on ruuhkaa, voit jättää viestin äänimerkin kuultuasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kerrothan viestissäsi nimesi sekä yhteystietosi, joista sinut saa kiinni toimistomme aukioloaikoina. Kerrothan myös lyhyesti mitä asiasi koskee.

Voi myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Kerrothan yhteydenotossasi nimesi sekä yhteystietosi, joista sinut saa kiinni toimistomme aukioloaikoina. Kerrothan myös lyheysti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän sisällä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää hieman kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.
Voit lähettää meille myös perinteistä postia postiosoitteella: Ultranet, Tietokatu 58 A 4, 56789 Helsinki. Huomioithan kuitenkin, että korjattavaksi toimitettavat pienkoneet lähetetään osoitteella: Ultranetin työpaja, Tietokatu 58 A 5, 56789 Helsinki. Muista liittää korjattavaksi lähettämiesi pienkoneiden mukaan omat yhteystietosi sekä lyhyt kuvaus laitteen viasta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen pienkoneen lähettämistä korjattavaksi. Halutessasi pajamme asiantuntija arvioi laitteesi vian korjauskustannuksineen ennen työn aloittamista. Noudamme suuret atk-laitteet sekä konttorikoneet asiakkaan toimipisteestä pajallemme asiakkaan kustannuksella. Noutopalvelu koskee ainoastaan pääkaupunkiseutua.
Odotamme yhteydenottoasi!