Menu

Laadukkaat kotisivumme

Miten varmistamme, että tarjoamamme kotisivut ovat laadukkaita ja että ne vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin? Ensinnäkin meillä työskentelee vain alan rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät työtään täydestä sydämestään. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saavat ”oman näköisensä” sivut, jotka palvelevat heidän tarpeitaan parhaalla mahdollisella tavalla! Haluatpa sitten luoda kotisivut yrityksellesi, urheiluseurallesi tai harrasteseurallesi, suhtaudumme kaikkiin tilauksiin yhtä vakavasti. Luomme myös henkilökohtaisia kotisivuja. Käytämme tiettyjä keinoja ja työkaluja varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat aina sovitunlaiset ja toimivat kotisivut. Kerromme näistä keinoista ja työkaluista seuraavaksi.

Google Analytics ja Webmasters

Asennamme sivustollesi Google Analyticsin sekä Google Webmastersin, jotka ovat Googlen omia työkaluja. Google Webmasters kertoo sivusi eheydestä ja vaikuttaa usein positiivisella tavalla sivuston hakukonenäkyvyyteen. Google Analyticsin avulla voit seurata sivustosi kävijöiden käyttäytymistä. Google Analytics on erityisen hyödyllinen verkkotoiminnan alussa. Sitä on helppo käyttää ja se on ilmainen asentaa. Tarjolla on myös paljon eri yhteisöjen tarjoamaa käyttötukea. On olemassa paljon Google Analyticsia monimutkaisempia analytiikkaohjelmia, mutta kokemuksemme mukaan näiden käyttökin on vaikeampaa asiaan perehtymättömien kohdalla. Tästä syystä käytämme aina Google Analyticsia, joka on käyttöominaisuuksiltaan riittävän monipuolinen, mutta tästä huolimatta käytettävyydeltään riittävän yksinkertainen.

Tehokas viesti ja esittely etusivulla

Huolehdimme siitä, että yrityksesi kotisivun etusivulla on tarpeeksi sisältöä. Muokkaamme sisällön antamiesi tietojen ja toiveidesi pohjalta; etusivulla on tärkeää esitellä tuotteesi tai palvelusi tehokkaalla tavalla. On erityisen tärkeää käyttää oikeanlaisia avainsanoja sekä tarkistaa, että esittelyn tiedot ovat asianmukaisia. Muokkaamme tekstin selkeään muotoon sekä pyrimme kannustamaan kävijöitä ottamaan osaa sivustollasi. Esittelyosassa kannattaa kertoa ainakin kuka olet ja mitä teet, millaiseen ongelmaan tarjoat ratkaisua, miksi sinun yrityksesi on paras vaihtoehto sekä miten asiakas voi edetä, jos hän kiinnostuu tarjoamistasi tuotteista tai palveluista. Voit tarjota asiakkaalle mahdollisiksi etenemisvaihtoehdoiksi esimerkiksi ilmaisen kokeiluversion, mahdollisuuden tilata tuotteita heti, uutiskirjeen tilaamisen, raportin lataamisen tai tarjouspyynnön jättämisen. Minimisanamääränä koko etusivun osalta pidetään usein 300 sanaa, mutta esimerkiksi verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa sanamäärä voi olla etusivulla pienempikin.

Sivuston ulkoasu

Panostamme yrityksesi kotisivun ulkoasuun käyttämällä ammattitaitoista graafikkoa, joka suunnittelee sivujesi ulkoasun toiveidesi ja yritystoimintasi laadun mukaan. Tyylikäs ja huoliteltu ulkonäkö houkuttelee asiakkaita ja antaa yrityksestäsi ammattitaitoisen kuvan! Oikeanlainen ulkoasu parantaa sivustosi asemaa myös hakukonenäkyvyyden ja –optimoinnin suhteen. Esteettisiin sivuihin halutaan tutustua syvemmin ja kun sivuillasi viihdytään pidempään, Google pitää sivujesi sisältöä mielenkiintoisena, jolloin se antaa sivuillesi enemmän arvoa.

Yritykselläsi täytyy olla logo sekä graafinen teema, jotka luomme toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. Huolehdimme siitä, että tyylikkäästä ulkonäöstään huolimatta sivustosi myös latautuu nopeasti, on helppo lukea sekä helppo käyttää. Käytämme sivustosi ulkoasun koodauksessa CSS:ää, mikä takaa sen, että hakukoneet voivat indeksoida yrityksesi kotisivut ja että kotisivusi näkyvät oikein eri selaimilla. Huomioimme ulkoasun suunnittelussa myös sen, että sivusi ovat helppokäyttöiset myös tabletilla sekä älypuhelimella käytettäessä. Tämä tapahtuu joko rakentamalla kokonaan oma mobiililaitteille suunniteltu kevyempi sivusto tai tekemällä sivustasi mobiiliystävällinen.

Helpot yhteydenotot

Lisäämme kotisivuillesi mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja, joilla sivuillasi kävijät voivat ottaa sinuun yhteyttä. Tällaisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi yhteydenottokaavake, sähköposti, puhelinnumero sekä sosiaalisen median painikkeet, jotka lisäämme sivustosi jokaiselle sivulle.

Toimintakehoitus

Mieti, mitä haluat sivustollasi kävijöiden tekevän sivustollasi ja millainen käyttäytyminen tuo yrityksellesi tuloksia sekä lisää myyntiä. Lisäämme kotisivujesi etusivulle toimintakehoitus-painikkeen, jonka kautta kehotamme kävijöitä selkeästi toimimaan sivustolla aktiivisesti. Toimintakehoituksessa kannattaa keskittyä kaikista tärkeimpään toimintoon, koska jos kävijöillä on liian paljon vaihtoehtoja, he eivät luultavasti toimi lainkaan.

Sivusto, joka elää yrityksesi mukana

Suunnittelemme sivustosi siten, että sen on mahdollista toimia jatkuvasti ja että sitä on helppo muokata. Kiinnitämme erityistä huomiota sivuston helppoon hallinnointiin. Panostamme alusta asti sisällönhallintajärjestelmään, joka sopii parhaiten juuri sinun sivustoosi ja jonka kautta voit tehdä myöhemmin helposti itse muutoksia, vaikket omaisikaan juuri lainkaan teknisiä taitoja.

Sivuston hakukoneystävällisyys

Huolehdimme sivustosi oikeanlaisesta hakukoneoptimoinnista siten, että sivustosi saa hyvän näkyvyyden Googlen hakukoneissa. Tämä tapahtuu hakukoneoptimointielementtien, kuten otsikoiden, meta-kuvausten, avainsanojen ja ylätunnisteiden tagien kautta, joiden on tärkeää vastata sivuston sisältöä.

Helppoa shoppailua

Sivustoilla, jotka myyvät jotain tai verkkokauppasivustoilla, pyrimme tekemään ostoprosessista mahdollisimman yksinkertaisen sekä helpon.

Selkeä sisältö

Teemme kotisivusi sisällöstä selkeää ja asianmukaista muunmuassa lisäämällä tekstiin kuvia sekä väliotsikoita, jotka helpottavat tekstin lukemista. Korostamme tekstin pääkohdat, jotta lukijan on helppo poimia ne jopa ainoastaan tekstiä silmäilemällä.

Helppo navigointi

Suunnittelemme sivustosi siten, että sivustossa navigoiminen on helppoa ja kävijät löytävät helposti etusivulta sivuston muille sivuille. Lisäämme sivustolle myös sisäänrakennetun hakuominaisuuden sekä linkitämme tekstilinkkien avulla sisäisesti sivulta toiselle. Luomme sivustollesi sivustokartan ja lähetämme sen Googlelle. Kävijöitäsi varten luomme HTML-sivustokartan.

Sivuston luotettavuus

Autamme sinua luomaan sivustollesi käyttöehdot sekä erillisen tietosuojaosion siinä tapauksessa, että keräät henkilötietoja. Rekisteröitymistä vaativien sivustojen tulee esittää Suomen lain mukaan tietosuojalausuntonsa sekä rekisteriselosteensa. Huolehdimme siitä, että tietosuojalausuntosi on laadittu tietosuojavaltuutetun antamien ohjeiden mukaisesti. Merkitsemme yrityksesi osoitetiedot ja puhelinnumerot selkeästi näkyviin. Jos yritykselläsi on erilaisia luottamusmerkintöjä, ilmoitamme myös näistä sivustollasi. Erityisen tärkeää tämä on siinä tapauksessa, jos sivustollasi suoritetaan verkkomaksuja.

Sivuston päivittäminen

Halutessasi huolehdimme myös sivustosi päivittämisestä ja ajoittaisesta tarkistamisesta. Esimerkiksi linkkien aktiivisuuden, sisällön ajankohtaisuuden sekä sivuston turvallisuuden tarkistaminen on tärkeää. Voimme halutessasi huolehtia myös sisällön tuottamisesta sivustollesi.